התפלגות הפחמימות, החלבונים, השומנים והסיבים התזונתיים במתכון

חדש בדף מתכון: התפלגות הפחמימות, החלבונים, השומנים והסיבים התזונתיים. ההתפלגות מוצגת כעוגת תרשים, כאשר אחוז הפחמימות בצבע ירוק כהה, אחוז החלבונים בצבע ירוק בהיר, אחוז הסיבים התזונתיים בצבע ירוק בהיר על גבול הלבן ואחוז השומנים בצבע אדום.

המטרה בתרשים הינה להציג את ההתפלגות כך שכל גולש יוכל להעריך כל מתכון טוב יותר, בדגש על האם המתכון בריא או לא? לדוגמא ניתן לראות שבמתכון לגרעיני אבטיח קלויים יש כמעט 50% שומנים! לעומת זאת במתכון של אבטיח ומלון כמעט ואין שומנים בכלל!

נשמח לקבל תגובות והערות לגבי התרשים החדש 🙂

צוות אתר FoodsDictionary.

פורסם בקטגוריה כללי, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.