התפלגות הפחמימות, החלבונים, השומנים והסיבים התזונתיים במאכלים

בהמשך לפוסט האחרון אודות התפלגות הפחמימות, החלבונים, השומנים והסיבים התזונתיים במתכון, החלטנו להוסיף את התרשים גם בדף מוצרמאכל.

התרשים מאפשר להבחין במהירות בחלוקת הערך התזונתי של כל מוצר ומוצר. לדוגמא, ניתן לצפות במילקי של שטראוס ולראות את החלוקה: 68% פחמימות, 22% שומנים ו9% סיבים תזונתיים.

רק בריאות,
צוות אתר FoodsDictionary.

פורסם בקטגוריה כללי, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.