חדש: ספרי בישול

לאחר פיתוח ארוך ויסודי, אנחנו משחררים לאוויר גירסה משופרת של ספרי בישול ומתכונים. מהיום בלוגרים יכולים לשתף את כל המתכונים שלהם באתר, ולתת לגולשים גישה מלאה לכל המתכונים שלהם בכל רגע. כל ספר בישול שמפורסם באתר מאפשר יכולות מתקדמות. לדוגמא, ניתן למיין את הספר ע"פ:

  • שמות המתכונים.
  • סוגי המנה (עיקריות, תוספות, קינוחים…).
  • סוגי המתכונים (פשטידות, אורז, עופות, דגים, גבינות…).
  • סוגי מטבחים (מרוקאי, עיראקי, פרסי, דרוזי…).
  • חגי ישראל ועונות (פסח, חנוכה, קיץ, חורף…).

בנוסף, ניתן לבצע חיפוש פשוט ומהיר בספר.

תצוגת ספר המתכונים

ספר המתכונים מוצג בדפים ממש כמו ספר אמיתי. העמוד הראשון הינו עמוד הפתיחה אשר מציג את שם המתכון ומעט תמונות מהמתכונים שבספר. בעמוד השני מוצג תוכן עניינים שמאפשר ניווט מהיר ונוח לכל מתכון בספר. בעמודים שלאחר מכן (עמוד 3 והלאה) מוצגים המתכונים, כאשר בכל עמוד מוצגים 10 מתכונים, עם פירוט רב, תמונה, תאריך וכו'. בעמוד האחרון כתובות תודות וסיכום מפי יוצר הספר.

חשוב לציין שספר המתכונים האישי של כל גולש עודכן ושודרג אף הוא, כך שכל היכולות שקיימות בספרי הבישול שמשותפים באתר – קיימות גם עבור כל גולש שמנהל ספר מתכונים אישי באתר.

נשמח לשמוע הערות והצעות 🙂

יום עצמאות שמח! צוות אתר FoodsDictionary.

פורסם בקטגוריה חדשות, כללי, שינויים ושיפורים באתר, עם התגים , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת בנושא חדש: ספרי בישול

  1. מאת פששששש‏:

    פששש מרשים ביותר

סגור לתגובות.