אם לא ביקרתם כאן תקופה די ארוכה, אנחנו שמחים לעשות לכם קצת כאן סדר בדברים. האתר מתעדכן באופן שוטף ויומיומי. בכל יום עולים מתכונים, כתבות של אנשי מקצוע שונים וגם מוצרים ומאכלים המעשירים עוד יותר את המאגר שבאתר.
להלן שבעת הכתבות הטובות ביותר שהיו כאן לאחרונה:
- השמנה בטנית: כל הפתרונות – כתבה נהדרת של הדיאטנית אורנית יונה בנוגע להשמנה בטנית ממנה סובלים הרבה אנשים.
- איך נתרום להעלאת השובע מבלי לצרוך יותר קלוריות? כתבה של יעל רחמנוב, יועצת לתזונה, המציגה טיפים חיוניים.
- רפלקסולוגיה, עיכול ומה שביניהם – הנטורופתית טל בן דוד בכתבה כללית על שיטת הטיפול המכונה רפלקסולוגיה.
- הכל על מזון מלכות – הנטורופתית מעיין שליבו מסבירה בכתבה מקיפה מהו אותו מזון מלכות מזין ובריא.
- הקשר בין אופן האכילה לירידה במשקל – סיגלית פז, דיאטנית קלינית, מסבירה מה הקשר בין השניים.
- טיגון: איך עושים זאת נכון? הדיאטנית נטלי שמש החליטה ללמד אתכם איך לטגן בריא יותר.
- חיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף – ענת דנה, נטורופתית, נותנת טיפים לחיזוק מערכת החיסון של הגוף שלנו.
להלן שבעת המתכונים הטובים ביותר שהיו כאן לאחרונה:
- פאי פריך במילוי קרם מוסלין ותותים טריים של השף ירון אלבלק.
- נזיד עדשים של שרית מברוכה – נהדר לימי החורף הקרים.
- עוגת שישי קלה להכנה של מאיה פפיסמדוב – מאיה ממשיכה להפתיע אותנו והפעם היא הכינה עוגה מדהימה לאירוח.
- פילה אמנון במיקס ירקות אפוי בקליפות תירס של לואיזה דויתאשוילי – אחד המתכונים המקוריים באתר.
- צ'נאחי – תבשיל קדרה מהמטבח הגיאורגי של מאיה פפיסמדוב – כבר אמרנו שאין על המטבח הגיאורגי הנפלא?
- פישקבי גיאורגי של רחלי בזוב – כיסונים במילוי ממרח שעועית אדומה.
- מרק בצל צרפתי של אולגה טוכשר מהבלוג "המרכיב הסודי" – אנחנו הרגשנו שאנחנו בצרפת.
חברים, תמשיכו לעקוב כי בכל יום עולים לאוויר תכנים נהדרים באתר (מתכונים, כתבות, חדשות ועוד).
בנוסף, נשמח לשמוע מכם מה חסר באתר ואיך אנחנו יכולים לשדרג ולשפר (:
צוות אתר FoodsDictionary.